Stadion

Stadionul Francisc von Neumann

Competitie

Liga a 2-a

Programare

Marti, 17:00

Televizare

Digi Sport 1

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, de la ora 17:00, in direct pe Digi Sport 1, pe “Stadionul Francisc von Neumann” se joaca derby-ul Banatului, UTA Arad – Politehnica Timisoara.

UTA Arad a avut in acest sezon o prestatie mult sub asteptari, iar asta se paote vedea din ultimele cinci dispute, meciuri in care a castigat o singura data si atunci s-a intamplat la masa verde, 3-0 cu Satu Mare. De astfel, spectacolul a fost la ordinea zilei si cel mai recent meci jucat de aradeni este cel mai elocvent . Dupa ce a condus cu 1-0, UTA a avut om eliminat si a facut penalty in disputa de la Motru, cu Pandurii Tg. Jiu, partida terminandu-se la egalitate, 1-1. Cu un pachet de meciuri consecutive slabe, formatia din Arad a ajuns pe locul 12, cu 35 de puncte, avand si un golaveraj deficitar, -2.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Politehnica Timisoara are sustinerea exclusiva a fanilor din oras, aceasta reinfiitandu-se datorita lor. Plecata din Liga a 4-a, a reusit sa atinga al doilea esalon, acolo unde se afla acum pe locul 7, cu 47 de puncte, avand +10 in dreptul golaverajului. In acest an a suferit si o schimbare de antrenor, ceea ce a contribuit din plin la jocul instabil aratat de ASU. In ultimele cinci runde, a castigat de trei ori, insa, in alte doua dispute a si pierdut, dar de fiecare data in deplasare. Totusi, Poli vine dupa o pauza prelungita, cauzata de retragerea din campionat a celor de la Satu Mare, echipa impotriva careia trebuia sa joace la finalul saptamanii trecute, dar a castigat la masa verde, scor 3-0.

Politehnica Timisoara nu s-a impus deloc la Arad, cel putin nu in aceasta formula, de cand s-a reinfiindtat sub indemnul exclusiv al suporterilor, iar meciul de marti seara vine din nou ca o sarbatoare. Mizand pe faptul ca UTA este si ea una dintre echipele spectaculoase, care primeste destul de usor gol, dar la fel de usor si inscrie, cel mai probabil meciul o sa fie unul desfasurat la fel de alert, precum in tur. IN prima jumatate a campionatului a fost 2-1 pentru Poli.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont UTA Arad – Politehnica Timisoara: ambele marcheaza

Pont cota mare UTA Arad – Politehnica Timisoara: egalitate

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania