Stadion

Spennymoor

Competitie

Vanarama National League North

Programare

Joi, 21:45

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Joi seara, de la ora 21:45, Spennymoor evolueaza acasa, intr-un duel in care urmeaza sa o intalnesca pe North Ferriby, in runda cu numarul 40 din Vanarama National League North.

Spennymoor este vazuta drept favorita certa la agentiile de pariuri, cel putin conform cotelor afisate, asta contrar faptului ca nu traverseaza deloc cea mai buna perioada a ei. Fara succes in ultimele sase etape, in tot acest interval a reusit sa-si treaca in cont doua rezultate de egalitate si alte patru infrangeri. IN etapa anterioara, desi a evoluat pe teren propriu, a cedat cu 1-2 in disputa cu Telford, in ceea ce a fost a treia infrangere consecutiva. Astfel, ea se afla pe locul 8 in prezent, cu 59 de puncte, cu o lungime mai putin decat Bradford PA, echipa fata de care are si un meci mai putin.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

De partea cealalta, North Ferriby este deja retrogradara, ea fiind ultima clasata in Vanarama National League North, cu 17 puncte, avand 30 de lungimi mai putine. Forma de moment nici nu incape indoiala ca este una slaba, avand patru infrangeri consecutive, ultima dintre ele venind pe teren propriu, 1-3, cu Kidderminster. De asemenea, North Ferriby a evoluat in precedentele trei dispute pe tren propriu, und a pierdut de fiecare data. La fel se intampla si in deplasare, in aceasta postura a pierdu la scor ultimele doua dispute, meciuri in care a dat un singur gol si a primit alte zece.

Este o diferenta prea mare intre cele doua echipe pentru a spera la o eventuala surpriza facuta de North Ferriby, insa, n-as exclude varianta in care aceasta marcheaza un gol. De astfel, dupa forma aratata de ambele formatii, cel mai bine este sa ne orientam spre un meci spectaculos, cu cel putin trei reusite, daca tinem cont ca in tur a fost 6-0 pentru Spennymoor.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Spennymoor – North Ferriby: peste 2,5 goluri

Pont cota mare Spennymoor – North Ferriby: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania