Stadion

Estadio Antonio Vespucio Liberti

Competitie

Copa Libertadores

Programare

Vineri, 01:15

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri noaptea, de la ora 01:15, pe “Estadio Antonio Vespucio Liberti” are loc disputa dintre River Plate si Emelec, meci ce face parte din runda a 4-a din Copa Libertadores.

River Plate este favorita certa a confruntarii, aceasta fiind o echipa cu adevarat buna in disputele de pe teren propriu, acolo unde si-a pus serios amprenta asupra prestatiei sale. In acest context, ea ocupa locul al doilea in Grupa D, cu cinci puncte, fiind una dintre cele trei echipe care n-au cunoscut esecul pana in acest moment. De asemenea, forma “Milionarilor” este cat se poate de buna, reusind ca in ultimele 12 confruntari sa scape de esec. De asemenea, in tot acest interval, River Plate a bifat noua victorii si alte trei remize. Una dintre cele mai categorice victorii au venit la finalul saptamanii trecute, cand a invins-o cu 3-0 pe Arsenal Sarandi, intr-o deplasare grea.

Ponturi Pariuri – SJK – Mariehamn – Veikkausliiga

OmaSp Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Lahti – VPS – Veikkausliiga

Lahden Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Inter Turku – Rovaniemi – Veikkausliiga

Veritas Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Ilves – TPS Turku – Veikkausliiga

Tammelan Stadion Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal...
HJK - Inter Turku

Ponturi Pariuri – HJK – Honka – Veikkausliiga

Telia 5G-Areena Veikkausliiga Sambata, 15:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

De partea cealalta, Emelec este codasa grupei, ea avand un singur punct, ceea ce confirma statutul de outsider pe care il avea inca de la inceput. De asemenea, in tur am avut un esec lamentabil al ecuadrienilor, 0-1 cu River Plate, drept pentru care au ajuns la trei infrangeri in ultimele patru dispute oficiale. De asemenea, forma slaba prin care aceasta trece a continuat si la finalul saptamanii anterioare a cedat cu 1-3, intr-un meci jucat in deplasare, cu Delfin. Cu toate astea, singurul punct luat de Emelec a venit intr-o deplasare, un 1-1 cu Santa Fe.

Importanta unui succes al celor de la River Plate ma face sa cred ca vor aborda meciul ofensiv inca din primele minute, iar un eventual gol sa vina pana in prima jumatate de ora. De astfel, noua din ultimele zece meciuri oficiale disputate de River s-au incheiat cu victoria lor, ceea ce spune multe despre obiectivul impus pentru acest final de sezon.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont River Plate – Emelec: 1 pauza / 1 final

Pont cota mare River Plate – Emelec: scor corect 3-0

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania