Stadion

Estadio Campeon del Siglo

Competitie

Copa Libertadores

Programare

Vineri, -03:30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri noaptea, de la ora 03:30, “Estadio Campeon del Siglo” se umple in meciul pe care Penarol il are impotriva celor de la Libertad, in etapa a 4-a din grupele Copei Libertadores.

Penarol este echipa clasata pe locul al doilea, avand trei puncte acumulate, ceea ce o obliga sa obtina rezultate pozitive in toate disputele pe care le are pe teren propriu. Pana acum a jucat un singur meci in aceasta postura si acela a fost castigat cu 3-1, in fata outsiderului Atletico Tucuman. De asemenea, a fost pusa intre doua meciuri tari, deoarece la finalul saptamanii trecute a facut 1-1 cu liderul campionatului din Uruguay, Club Nacional, un meci in care s-a prezentat cu cea mai buna garnitura. Pe de alta parte, Penarol pe teren propriu este o adversara foarte buna, de aproape un an nu a mai pierdut intr-un meci oficial, disputat acasa.

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

Libertad se gandeste deja la fazele superioare, ea fiind liderul incontestabil al Grupei C, avand punctaj maxim dupa cele trei runde, drept pentru care, in eventualitatea unui succes in meciul de vineri, ar putea echivala cu calificarea matematica. Replica buna a continuat si in meciurile jucate de paraguayeni si in deplasare, acolo unde au castigat singurul meci astfel sustinut, 2-0 cu Atletico Tucuman. Evident si ea vina dupa un meci in campionat, acolo unde a profitat de nivelul slab al contracandidatelor, trecand cu 2-0 de Guarani, tot dupa un meci pe care l-a jucat in deplasare.

Penarol si Libertad nu sunt la prima intalnire directa, dar asa cum a fost si in tur, de fiecare data am avut parte de goluri de ambele parti, insa, Libertad a fost cea care a iesit mai bine. In aceste conditii, avand in vedere si faptul ca gazdele sunt obligate sa castige, inclin sa vedem un meci din nou disputat, care sa ne aduca cel putin trei reusite, insa, contrar scorului din tur, de data asta ma astept la victoria lui Penarol.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Penarol – Libertad: gazdele castiga

Pont cota mare Penarol – Libertad: X pauza / 1 final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania