Stadion

MCH Arena

Competitie

Superliga

Programare

Joi, 21:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Joia este zi de fotbal in Danemarcat, iar de la ora 21:00, pe “MCH Arena” se joaca Midtjylland – Brondby, duel din etapa cu numarul 4 a playoff- ului Superliga.

Midtjylland este nevoita sa tina pasul cu adversara din acest meci si pana acum o face cu brio, deoarece ocupa locul secund, cu 69 de puncte, punctajul fiind acelasi, diferenta fiind facuta de golaverajul mai slab pe care il are +34. De asemenea, in runda anterioara avut din nou un meci greu, atunci cand a evoluat pe terenul celor de la Nordsjaelland, insa, a raspuns cu bine si a castigat cu 2-1, bifand cel de-al saptelea meci pozitiv consecutiv, dintre care sase s-au disputat in Superliga. De astfel, echipa merge bine si in Cupa Danermacei, a reusit sa se califice in semifinale, dupa ce in urma cu putine zile a dispus cu 2-1 de Hobro.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

De partea cealalta, Brondby este cea mai buna echipa de departe, iar asta s-a vazut in cel mai recent duel avut in Superliga, competitie pe care inca o domina, cu toate ca este la egalitate de puncte cu adversara din acest duel. In runda anterioara a jucat acasa, unde si-a aratat suprematia si a trecut cu 2-1 de FC Copenhaga, campioana en-titre. Interesant este ca Mukhtar a fost cel care a dat lovitura de gratie, mijlocasul in varsta de 23 de ani a marcat in chiar ultimul minut de joc. Pe de alta parte in deplasare a pierdut puncte importante, poate din acest motiv si aceasta cota destul de mare.

In campionatul regulat, Brondby a fost echipa care si-a aratat suprematia si am toate motivele sa cred ca este capabila sa inscrie din nou cel putin un gol si astfel sa bifeze a treia victorie consecutiva in fata celor de la Midtjylland, echipa care a facut scor cu echipele mai mici.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Midtjylland – Brondby: X2

Pont cota mare Midtjylland – Brondby: oaspetii castiga

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania