Stadion

Arasen Stadion

Competitie

Eliteserien

Programare

Luni, 20:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Luni seara, de la ora 20:00, pe “Arasen Stadion” se joaca Lillestrom – Aalesund, duel din etapa cu numarul 27 din Eliteserien.

Lillestrom are inca de lupta pentru evitarea retrogradarii, ea aflandu-se pe locul 11, cu 31 de puncte, avand trei puncte avans fata de prima echipa aflata sub linia rosie, insa, ar putea fi egalata, avand in vedere ca restul contracandidatelor joaca duminica. De asemenea, aceasta a pierdut din nou in ultima etapa, 0-1 cu Odd, meciul jucandu-se in deplasare, fiind pentru a treia oara cand aceasta nu obtine nici macar un punct din ultimele patru etape. Pe de alta parte, revenirea pe “Arasen Stadion” ii ofera speranta ca poate face un meci mai bun, mizand si pe faptul ca a reusit in cea mai recenta confruntare de pe acel teren, sa castige.

Echipa probabila: Origi – Haakenstad – Kippe – Amundsen – Rafn – Mikalsen – Matthew – Ezeh – Krogstad – Tagbajumi – Knudtzon

Ponturi fotbal Lokomotiv Moscova – Nice – Europa League

Lokomotiv Europa League Joi, 18:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2 solist...

Ponturi fotbal Zenit – Celtic – Europa League

Krestovsky Stadium Europa League Joi, 20:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi fotbal Villarreal – Lyon – Europa League

Estadio de la Ceramica Europa League Joi, 20:00 Nu este televizat 1 solist...
Leganes - Real Madrid

Ponturi fotbal – Leganes – Real Madrid – La Liga

Estadio Municipal de Butarque La Liga Miercuri, 19:45 Digi Sport 2 1 solist...
TSKA Moscova - Steaua Rosie Belgrad

Ponturi fotbal – TSKA Moscova – Steaua Rosie Belgrad – Europa League

VEB Arena Europa League Miercuri, 19:00 Telekom Sport 1 1 solist Egal 2 solist...

De partea cealalta, Aalesund face si ea un sezon sub asteptari, fiind fara victorie de peste doua luni, meci pe care l-a castigat intr-o deplasare sustinuta pe terenul lui Odd, la finalul lunii august. Astfel, clasarea este si ea pe masura rezultatelor, aflandu-se pe penultimul loc, cu 26 de puncte, cu doar doua mai putine decat primul loc care o mentine pe scena Eliteserien. Mai mult decat atat, principalele probleme ale celor de la Aalesund apar in deplasare, acolo unde aceasta nu a mai reusit sa obtina vreun punct inca din luna iunie, atunci cand facea 1-1, pe terenul celor de la Sogndal.

Echipa probabila: Lie – Riise – Lie – Ramsteijn – Kirkeskov – Carlsen – Gretarsson – Gyasi – Hoff – Thrandarson – Papazoglou

Invinsa in ultimele sase deplasari, Aalesund are o misiune foarte grea, dar avand in vedere ca acum este una printre ultimele sanse in care joaca pentru mentinerea in prima liga, ma astept sa riste mai mult, suficient cat sa inscrie cel putin un gol.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Lillestrom – Aalesund:` ambele marcheaza

Pont cota mare Lillestrom – Aalesund: 2 pauza / X final

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania