Stadion

Estadio Dr. Nicolas Leoz

Competitie

Copa Libertadores

Programare

Vineri, 01:15

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Vineri noaptea, de la ora 01:35, pe “Estadio Dr. Nicolas Leoz” are loc disputa dintre Libetad si Atletico Tucuman, un duel ce face parte din etapa cu numarul 6 din faza grupelor Copei Libertadores.

Libertad spera sa prinda fazele cele mai inalte ale acestui trofeu, iar daca este sa ne luam dupa prestatia pe care a aratat-o in aceasta Grupa C din care face parte, cu siguranta merita. Paraguayenii s-au instalat pe primul loc dupa primele meciuri, reusind sa inceapa ca din tun, cu trei victorii pe linie, singura infragere care a venit, a fost cu Penarol si intr-un meci pe care l-a jucat in deplasare. Revenirea pe teren propriu ii ofera din nou o sansa buna, nu doar ca se descurca de  minune in Libertadores, unde si-a surclasat adversarele intalnite de fiecare data, dar si in campionat merge bine, in ultima runda a facut 3-3 cu Sol De America, pe terenul ei ramand inca o forta.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Atletico Tucuman are nevoie de un singur punct pentru a nu-si face probleme si ea in privinta calificarii in fazele superioare, avand in vedere ca pentru moment se afla pe locul al dolea, cu noua puncte, avand trei lungimi peste ocupanta pozitiei a treia, Penarol, ambele avand +1 in dreptul golaverajului. Nimeni nu-i dadea sanse nici la locul al treilea, dupa ce a inceput cu doua infrangeri, formatia din Argentina si-a revenit surprinzator si a castigat urmatoarele trei confruntari. In etapa trecuta, aceasta a invins-o cu 1-0 chiar pe Penarol, dar nu trebuie sa uite problemele pe care le-a avut in turul cu Libertad, cand a si fost invinsa.

Cu siguranta este un meci greu, in Copa Libertadores nu exista favorite la castigarea grupelor, iar ceea ce se intampla in Grupa C este dovada ca se joaca pana la ultimul meci pentru a obtine biletele pentru playoff. De data aceasta inclin sa merg, conform caselor de pariuri, pe un rezultat de egalitate care sa o ajute si pe Tucuman sa mearga mai departe

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Libertad – Atletico Tucuman: egalitate

Pont cota mare Libertad – Atletico Tucuman: scor corect 0-0

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania