Stadion

Tianhe Stadium

Competitie

Super League

Programare

Sambata, 14:35

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Sambata, de la ora 14:35, pe “Tianhe Stadium” se joaca Guangzhou Evergrande – Jiangsu Suning, meci din etapa cu numarul opt din Super League.

Guangzhou Evergrande traverseaza o perioada buna, a reusit in etapa anterioara sa inchida meciul cu un rezultat de egalitate, 2-2 pe terenul celor de la Beijing Guoan. De asemenea, aceasta ramane angrenata in mai toate competitiile in care a inceput aventura in acest sezon, deoarece s-a calificat in fazele eliminatorii din Champions League Asia, unde s-a clasat pe prima pozitie in grupa din care a facut parte. Mai mult, in urma cu doar cateva zile a fost etapa in FA Cup, iar Guangzhou Evergrande, cu o echipa usor schimbata fata de cea mai buna garnitura, s-a impus cu 1-0, tot pe teren strain, dar cu Yinchuan Helanshan.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Jiangsu Suning face cel mai bun parcurs din acest sezon, iar vinovat se face Cosmin Olaroiu, tehnicianul roman reusind sa ofere jucatorilor increderea de care au nevoie. Spre deosebire de adversara ei, Suning nu a jucat in cupele asiatice, insa, de la venirea lui Olaroiu a reusit sa obtina patru victorii si un rezultat de egalitate, insa, a dat si gol de fiecare data cand s-a prezentat. Ultima saptamana a fost una de succes, deoarece Jiangsu in runda anterioara a reusit sa dispuna cu 5-1 de Shanghai Shenhua, iar in urma cu doar cateva zile a bifat un nou succes, 1-0, cu mult mai modesta Sichuan Annapurna, meciul disputandu-se in FA Cup.

Este un derby de clasament, deoarece le vom avea fata in fata pe formatiile de pe locurile 3, respectiv 4, ceea ce ma face sa ma astept la un duel spectaculos. De asemenea, inclin sa merg pe cel putin un gol inscris de oaspeti, suficient cat sa le aduca si minimum un punct, astfel cat sa ramana angrenati in lupta la varf.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Guangzhou Evergrande – Jiangsu Suning: ambele marcheaza

Pont cota mare Guangzhou Evergrande – Jiangsu Suning: X2

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania