Stadion

Municipal

Competitie

Liga a 2-a

Programare

Miercuri, 11:00

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Marti, de la ora 11:00, CS Afumat o intalneste o Luceafarul Oradea, intr-un meci ce face parte din runda cu numarul 31 din Liga a 2-a.

CS Afumati este usor favorita si asta conteaza datorita faptului ca isi doreste sa termine tot mai sus, acolo unde are motivele sa o faca. In prezent ocupa locul 5, cu 52 de puncte, cu trei mai putine decat FC Arges, echipa clasata imediat inainte ei si probabil singura pozitie pe care realmente o poate ajunge. In runda anterioara, pe fondul unui duel cu o echipa extrem de accesibila, ilfovenii s-au impus cu 1-0 pe terenul Forestei Suceava. De asemenea, nivelul celor de la Afumati pe propriul teren, nu a dezamagit, reusind ca dupa 15 confruntari sa obtina zece victorii, trei remize si doua infrangeri.

Ponturi Pariuri – Shonan – Sagan Tosu – J League

Shonan BMW Stadium Hiratsuka (Hiratsuka) J League Miercuri, 13:00 Nu este...

Ponturi Pariuri – Shimizu – C Osaka – J League

IAI Stadium Nihondaira (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Sapporo – Kawasaki – J League

Sapporo Atsubetsu Stadium (Sapporo) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat...

Ponturi Pariuri – Kashiwa – Tokyo – J League

Hitachi Kashiwa Stadium (Kashiwa) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Iwata – Kashima – J League

Shizuoka Stadium Ecopa (Shizuoka) J League Miercuri, 13:00 Nu este televizat 1...

Luceafarul Oradea are moralul ridicat, reusind in runda anterioara sa-si treaca in cont cea de-a zecea victorie stagionala, dupa ce a dispus cu 4-1 de Balotesti, insa, atunci importanta jocului pe teren propriu si-a spus serios cuvantul. Totusi, ocupa locul 10, cu 37 de puncte, departe momentan de zona rosie, ceea ce asigura o relaxare. Pe de alta parte, contrar faptului ca oradenii marcheaza destul de mult, insa, defensiva a lasat mult de dorit, fiind una dintre cele mai slabe si a fost suficient pentru a ajunge deja la borna 50 in dreptul numarul de goluri primite.

Ambele echipe stau bine la capitolul moral, dar Afumati beneficiaza de avantajul terenului propriu, un obiectiv pe care si l-a fixat, fiind acela de a ramane neinvinsa pe final de sezon. Una peste alta, inclin sa mergem pe un joc mult mai alert, in care cele doua atacuri sa-si faca datoria cel putin o data, cum s-a si intamplat si in tur, atunci fiind 2-1 pentru ilfoveni.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont CS Afumati – Luceafarul Oradea: ambele marcheaza

Pont cota mare CS Afumati – Luceafarul Oradea: peste 3,5 goluri

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania