Stadion

MAPFRE Stadium

Competitie

Major League Soccer

Programare

Joi, 02;30

Televizare

Nu este televizat

1 solist

Egal

2 solist

Mai multe cote

Columbus Crew si Atlanta United vor juca in meci direct, iar joi, 14 iunie, de la ora 02;30, pe “MAPFRE Stadium”. Partida este derby-ul al acelor dispute programate zilele acestea in Conferinta de Est, deoarece echipa de pe locul al treilea joaca cu liderul.

Columbus Crew este una dintre putinele echipele ce pot avea pretentia la o victorie impotriva liderului Estului, aratand din ce in ce mai bine de la o etapa la alta si nu neaparat prin rezultate, ci din punct de vedere al jocului. Neinvinsa de noua meciuri, in etapa anterioara a ratat ocazia de a se apropia de primele doua clasate, iar dupa acel 1-1 cu New York Red Bulls, a ramas tot pe locul al treilea, cu 27 de puncte, cu trei mai putine decat adversara din acest duel. Dincolo de toate astea, revine pe teren propriu, iar “MAFPRE Stadium” este locul unde pana acum a cedat o singura data, de cele mai multe ori reusind sa faca spectacol, de aici si linia de clasament favorabila, formata din cinci victorii, trei remize si un esec.

Columbus Crew: Zack Steffen – Afful; Williams; Abubakar; Valenzuela – Arthur; Trapp – Martinez; Higuain; Santos – Zardes

Luch Minsk - Dinamo Minsk

Ponturi Pariuri – FC Minsk – Gomel – Vysshaya Liga

Stadion Torpedo (Minsk) Champions League Sambata, 18:45 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Northcote City – Bentleigh – NPL Victoria

Northcote Local Stadium NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist...

Ponturi Pariuri – FC Avondale – Port Melbourne Sharks – NPL Victoria

Bessboro Cross NPL Victoria Sambata, 08:00 Nu este televizat 1 solist Egal 2...

Ponturi Pariuri – Green Gully – Dandenong – NPL Victoria

Green Gully Local Stadium NPL Victoria Sambata, 11:00 Nu este televizat 1...

Ponturi Pariuri – Germania – Suedia – Cupa Mondiala

Fisht Olympic Stadium (Sochi) Cupa Mondiala Sambata, 21:00 TVR 1, TVR HD 1...

Atlanta United credeam ca va pierde in etapa trecuta, cand a mers la New York pentru duelul cu City, echipa de pe locul secund is singura care avea victorii pe linie in meciuri de acasa. GOlgheterul Joseph Martinez a iesit in relief, marcand din nou pentru formatia sa, drept pentru care a ajuns la 13 goluri, fiind si omul cu cele mai multe reusite din Major League Soccer. Cu 31 de goluri inscrise, Atlanta United a fost departe de a juca spectaculos pe teren strain, dar si cu noua reusite a izbutit sa-si treaca in cont 14 puncte dintr-un total de 21 maxim posibile. Cu toate asteea, ascensiunea ei in deplasare a inceput din primele zile ale lunii martie, timp in care a dispus sase jocuri, in toate acestea ramanand neinvinsa, cu patru victorii si doua rezultate de egalitate.

Avand in vedere ca Atlanta este prea putin dispusa sa faca spectacol in jocurile de pe teren strain, nu exclud varianta in care si un rezultat de egalitate sa fie echitabil, in conditiile in care si-ar putea pastra pozitiile ocupate. Totusi, fara sa fortam nota, ma astept sa inscrie ambele cate un gol, asa cum s-a si intamplat in februarie, cand intr-o competitie interna, Columbus Crew s-a impus cu 3-1.

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania

Pont Columbus Crew – Atlanta United: ambele marcheaza

Pont cota mare Columbus Crew – Atlanta United: scor corect 1-1

Top tipsteri

Vezi statistica celor mai buni analisti sportivi din Romania