Islanda vrea sa fie din nou surpriza unui turneu final

In mai putin de o luna vor incepe meciurile oficiale de la Cupa Mondiala, unde, implicit, cele patru adversare angrenate in Grupa D isi vor disputa suprematia, primul meci avand loc pe 16 iunie.

Argentina, cel mai bun atac de la Cupa Mondiala

“Pumele” au dat publicatii lotul largit pe care Jorge Sampaoli l-a convocat in vederea selectionarii celor mai buni 23 de jucatori, alaturi de care vrea sa cucereasca un nou trofeu international. Printre jucatorii care se numara pe foaia de selectie se numara Lionel Messi, Sergio Aguero, Mauro Icardi, Gonzalo Hiaguain, Lautaro Martinez, Paulo Dybala si Diego Perotti.

Cotele la pariuri

Evident, avand o echipa alcatuita din golgheteri ale celor mai puternice campionate din lume, Argentina are prima sansa la a se califica direct de pe primul loc al grupei, Unibet oferind 1.67 pentru realizarea acestui obiectiv. Croatia vine tare din urma, iar o eventuala dominare a acestora vine la pachet cu o cota de 3.25. Outsidere ale grupei, primul loc luat de Nigeria ne aduce un profit de 12 ori mai mare, in timp ce Islanda, daca face surpriza si se impune din nou dintr-o asemenea grupa, Unibet vine in intampinarea noastra cu o cota de 15.00.

Prima etapa si care este increderea oferita de bookmakeri

Runda inaugurala a Grupei D pare deja castigata de echipele considerate gazde, deoarece Argentina primeste 1.38 la victorie, impotriva Islandei, remiza 4.55, in timp ce succesul nordicilor valoreaza de zece ori miza pariata. In cealalta partida, lucrurile sunt putin mai stranse, ambele fiind tari obisnuite cu presiunea care se pune la Cupa Mondiala, ceea ce se reflecta si prin cotele listate. Victoria Croatiei are 1.85, egalul 3.45, iar victoria africanilor valoreaza de 4.65 de ori mai mult decat miza pariata.

Argentina vs Islanda are loc pe 16 iunie, de la ora 16:00, in timp ce Croatia si Nigeria vor inchide a treia zi de competitie, printr-un duel programat tot pe 16 iunie, de la ora 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *